Alleen kwaliteitsproducten
Fysieke winkel open van 08.00 - 16.00 uur (ma-vr)
Voor bedrijven en particulier
5/5 tm-google
Een AA batterij die lang meegaat

Een AA batterij die lang meegaat

0 reactie minuten lezen

Vaak krijgen wij de vraag: Heeft u ook een AA batterij die lang meegaat? In principe is het zo dat wij alleen maar AA batterijen leveren die lang meegaan. De AA batterijen die het minst lang meegaan, de zogenaamde zink-kool batterijen verkopen wij niet. Dit soort batterijen is eigenlijk alleen goed genoeg voor in een klok of afstandsbediening. AA batterijen die langer meegaan zijn de alkaline AA batterijen. Deze verkopen wij van vele merken, echter alkaline is alkaline en de AA batterijen die wij hiervan verkopen ontlopen elkaar niet veel in levensduur. De een zal het iets langer volhouden dan de ander maar grote verschillen zitten er zeker niet in. Een alkaline AA batterij heeft een lading van ongeveer 2700 mAh. Wat betreft de levensduur kunnen wij nooit een zinnig woord zeggen, het hangt echt van de toepassing en omstandigheden af, het blijft altijd een kwestie van uitproberen.

Lithium AA batterijen gaan langer mee

Wilt u een AA batterij met een langere levensduur, dan dient u te kijken of uw toepassing geschikt is voor lithium AA batterijen. Lithium AA batterijen hebben een piekvermogen van ongeveer 3000 mAh en gaan veel langer mee dan alkaline AA batterijen. Echter dient u wel te kijken of uw toepassing hiervoor geschikt is en in acht houden dat ze een stuk duurder zijn.

Hoge capaciteit oplaadbare AA batterijen gaan ook lang mee.

AA oplaadbare batterijen hebben we in veel capaciteiten, de hoogste zelfs 2850 mAh. Ook deze gaan dus lang mee. Voor oplaadbare batterijen geldt weer hetzelfde als de lithium variant, kijkt u eerst of uw toepassing hiervoor geschikt is alvorens tot aanschaf over te gaan.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Vergelijk producten0