Varta Industrial

Filters
10 ProductenPagina 1 van 1

De batterijen van Varta Industrial zijn er in de soorten AA batterij, AAA batterij, C batterij, D batterij en 9 volt batterij. De Varta Industrial AA zitten in een verpakking van 40 stuks, de AAA in een doosje van 10 stuks, de C, D en de 9V Varta industrial in een verpakking met 20 stuks.

AA Varta industrial

De namen LR6, LR06, AM-3, AM3, MN1500, mignon, penlite en penlight worden ook vaak gebruikt als aanduiding van alkaline AA batterijen. Heeft u een van deze codes op uw batterij staan in combinatie met alkaline, dan weet u dat u te maken heeft met de AA alkaline batterij. Gebruikt u nu alkaline AA batterijen van een ander merk, dan is dat geen probleem. U kunt deze zondermeer vervangen door alkaline Varta industrial AA batterijen.
 

AAA Varta industrial

De namen LR03, MN2400, AM-4, AM4, UM-4, UM4, micro en potlood worden ook vaak gebruikt als aanduiding van alkaline AAA Varta Industrial batterijen. Heeft u een van deze codes op uw batterij staan in combinatie met alkaline, dan weet u dat u te maken heeft met de AAA alkaline batterij.
 

C Varta industrial

De namen LR14, MN1400, UM2, AM2, engelse staaf en baby worden ook vaak gebruikt als aanduiding van alkaline C cell Varta Industrial batterijen. Heeft u een van deze codes op uw batterij staan in combinatie met alkaline, dan weet u dat u te maken heeft met de type C cell alkaline batterij.
 

D Varta industrial

De namen LR20, MN1300, UM1, AM1 en mono worden ook vaak gebruikt als aanduiding van alkaline type D Varta Industrial batterijen. Heeft u een van deze codes op uw batterij staan in combinatie met alkaline, dan weet u dat u te maken heeft met de goede alkaline type D batterij.
 

9 volt Varta industrial

De namen MN1604, 6LR61, LR22, PP3 en 6LF22worden ook vaak gebruikt als aanduiding van 9V (9 volt) alkaline Varta Industrial batterijen. Heeft u een van deze codes op uw 9V blok batterij staan in combinatie met alkaline, dan weet u dat u te maken heeft met de 9V blok alkaline batterij.

Varta Industrial batterijen kopen? Batterijenstunter.nl voor de beste aanbieding in Varta batterijen.