CR2354 lithium 3V knoopcel batterijen (3 volt)

Page:

CR2354 3V Ansmann lithium knoopcel batterij (3 Volt)

€2,89

• CR2354 knoopcel batterij Ansmann
• 3 volt lithium
• Vanaf €2,69 met onze kwantum korting
• Dit is de platte uitvoering

Iedere 3V CR2354 batterij zit per stuk in een blister verpakt en wordt in vele elektronische toepassingen gebruikt zoals bijvoorbeeld bepaalde types rookmelders. Er zijn zoveel toepassingen voor deze CR2354 batterij dat u hem wellicht ergens anders voor nodig heeft , elke dag komt er wel weer een nieuw apparaat op de markt waarin deze batterij verwerkt kan zijn.

Ansmann CR2354 3V lithium batterij

Wij leveren de 3V CR2354 batterij van het merk Ansmann.
Deze is moeilijk te vinden , er zijn maar weinig merken die deze produceren , het is voor ons dus vrij lastig een ander merk CR2354 batterij te leveren mocht u dit willen.
De gestandaardiseerde code is CR2354 , maar toch gebruiken de merken vaak nog hun eigen code , meestal gevolgd door de spanning , dus 3V of 3 volt.
De houdbaarheidsdatum van deze 3V lithium knoopcel batterij ligt altijd ver in de toekomst dus u kunt er altijd enkele op reserve kopen. 
 

CR2354 batterij bestand tegen lage temperaturen

Omdat de CR2354 batterij lithium als bestanddeel heeft kunnen deze tegen lage temperaturen. Daar waar alkaline batterijen niet tegen lage temperaturen kunnen en al snel ophouden met werken is de lithium variant hiertegen wel bestand. Vandaar dat men deze batterijen ook vaak tegenkomt in bijvoorbeeld autosleutels die ook in de winter goed hun werk moeten doen.

CR2354 batterij is klein maar heeft een relatief hoge lading

De CR2354 batterij is maar een kleine knoopcel maar ze hebben een relatief hoge lading om toch lang de gewenste spanning te kunnen geven. Ze worden niet vaak gebruikt in apparaten waarin een hoge lading gebruikt wordt dus ze zullen voor iedere toepassing lang meegaan.

Bij batterijenstunter kunt u zeer voordelig uw 3 volt lithium CR2354 knoopcel batterijen kopen.