Hoorbatterijen PR70

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1

Hoorapparaat batterijen PR70, geel (vanwege de kleur van de verpakking) of nummer 10, is de kleinste soort, deze wordt dus toegepast in de kleinste hoortoestellen. Ze werken op een spanning van 1,45V en hebben een capaciteit van ongeveer 100mAh. De diameter van deze hoorapparaat batterijen PR70 is 5,8 mm en de hoogte is 3,6 mm.

De PR70 hoorapparaat batterijtjes zijn voorzien van een plakstrip waarmee u ze eenvoudig aanbrengt in uw hoortoestel waarna u de strip kunt verwijderen. We leveren de hoorbatterijtjes van de merken Rayovac en Duracell. In iedere verpakking zitten 6 batterijtjes.

Naast deze PR70 variant zijn er nog diverse andere typen hoorbatterijen beschikbaar. Het is belangrijk om het juiste type batterij te kiezen dat compatibel is met uw specifieke hoortoestelmodel. Raadpleeg de handleiding van uw hoortoestel of vraag advies aan een audicien om ervoor te zorgen dat u de juiste batterijen gebruikt. Maak uw bestelling compleet met een AA batterij, AAA batterij, C batterij, D batterij of een 9 volt batterij.