CR2450 batterij

4 ProductenPagina 1 van 1
Ansmann CR2450 batterij
Ansmann CR2450 batterij
€2,99
Duracell CR2450 batterij
Duracell CR2450 batterij
€3,49
CR2450N Renata
CR2450N Renata
€3,89

De CR2450, met een doorsnee van maar liefst 24 millimeter, is één van de grootste uit de familie van de knoopcellen. Deze niet oplaadbare 3 Volt lithium knoopcelbatterij is terug te vinden in diverse elektronische componenten, onder andere in meerdere types autosleutels. Omdat dit type een van de grootste is, bevat deze ook meer lading dan de meeste anderen en daarom kun je ze ook tegenkomen in apparaten die meer stroom verlangen. Waar de 2430 al een aardig oppervlak heeft en genoeg lading bevat voor veel toepassingen is deze nog dikker uitgevoerd waardoor deze nog meer lading bevat. Er is bij de soorten met deze diameter echter nog een maat dikker met uiteraard meer lading, de CR2477. Naast deze maat zijn er nog veel meer soorten van de lithium knoopcel batterij.

CR2450 batterij

De 3V CR2450 batterij kunt u bij ons kopen van diverse merken. Zo hebben wij altijd een grote voorraad van de merken Duracell, Energizer en Ansmann. Uiteraard zijn dit alle drie A-merken. Zij staan garant voor een zeer goede kwaliteit en lange levensduur van de batterij. Een 3 volt CR2450 batterij bevat de stof lithium en heeft een enorm lange houdbaarheidsdatum. Het is verstandig om een aantal van deze batterijen op voorraad te nemen. Zo heeft u altijd de juiste knoopcel in huis en grijpt u nooit mis. Voor de werking bent u niet gebonden aan een bepaald merk. Heeft u toch behoefte aan een ander merk dan wij aanbieden? Dan vragen we u om contact op te nemen via de e-mail. Ook andere merken, mits zij dit type batterij produceren, kunnen we meestal heel snel aan u leveren.  

CR2450 codes

CR2450 is de gestandaardiseerde code voor dit type batterij. Toch komt het nog wel eens voor dat er een andere code op het batterij staat. Dit kan inderdaad voorkomen. Vaak maken de diverse merken gebruik van hun eigen code, meestal gevolgd door de spanning 3V of 3 volt. Ziet u een van de volgende referentienummers op uw oude batterijtje staan? Dan kunt u een van deze batterijen aanschaffen, het is namelijk exact dezelfde batterij alleen een andere naam. De namen 2450, ECR2450, KCR2450, 5029LC en CR 2450 batterij worden ook vaak gebruikt als aanduiding van de CR2450 3V lithium knoopcel. Overigens wordt er ook nog wel eens gevraagd naar de code BR2450. Deze heeft een andere chemische samenstelling en deze low drain lithium carbon monofluoride batterij is in principe bedoeld om een zeer constante spanning af te geven. U kunt voor deze toepassing gewoon de batterij met CR code nemen. Andersom gaat niet, de BR variant zal bij CR toepassing niet voldoende stroom leveren.

CR2450 batterijen bewaren

De CR2450 batterijen hebben een lange houdbaarheidsdatum, dit betekend dat deze batterijen lang bewaard kunnen worden voordat u ze gebruikt. Vaak kunt u deze batterijen tot wel 8 jaar bewaren. Uiteraard kan dit afwijken en dient u altijd op de houdbaarheidsdatum op de verpakking te kijken. Deze batterijtjes kunt op een droge plek op kamertemperatuur bewaren. Daarbij is het zeer belangrijk om de batterijen in de verpakking te bewaren. Onze lithium knoopcellen zitten namelijk verpakt in een 'child satefy' verpakking. Dit komt er op neer dat u de batterijen met een schaar uit de verpakking moet knippen. Dit kan een hele opgave zijn maar op deze manier worden er ongelukken voorkomen. Kleine kinderen lukt het niet om dit batterijtje uit de verpakking te halen. Zo wordt er voorkomen dat zij het de batterij inslikken. Wilt u deze toch zonder verpakking opbergen? Zorg er dan voor dat deze in een zo hoog mogelijk kastje liggen waar kinderen niet aan kunnen. Bij gebruik in bijvoorbeeld een autosleutel dient u goed op te letten, open de behuizing altijd voorzichtig zodat er niets kapot kan gaan en kijk goed hoe de batterij geplaatst dient te worden. Meestal is de kant met code de zichtkant en daarmee een goed herkenningspunt. Alleen als u eenzelfde batterijtje plaatst en op dezelfde manier dan het oude exemplaar zal uw apparaat weer naar behoren werken. Wat verder nog zeer belangrijk is, probeer het batterijtje altijd aan de zijkanten vast te pakken, de boven en onderkant moeten contact maken en vet van bijvoorbeeld vingers zal dit bemoeilijken.

CR2450N batterij

In deze categorie ziet u naast de CR2450 batterijen ook de CR2450N batterij van het merk Renata. Dit type knoopcel kan nog eens verward worden met de standaard CR2450 maar toch is het een totaal ander soort. Dit type van Renata heeft namelijk een opstaande rand en is bedoeld om in een houder te plaatsen. De CR2450N batterij kunt u dus niet vervangen voor de gewone versie. Op onderstaande afbeeldingen ziet u de verschillen tussen deze twee type batterijtjes. 

CR2450NCR2450

Online uw batterijen bestellen

In onze webshop treft u een grote voorraad CR2450 batterijen aan. U heeft keuze uit diverse merken van dit type knoopcel. In deze webshop ziet u onze daadwerkelijke voorraad bij de producten staan. Deze voorraad hebben wij in ons grote magazijn in Roermond liggen. Zo weet u altijd zeker dat uw bestelde batterijen direct leverbaar zijn. Is een product op het moment uitverkocht? Dan kunt u deze ook niet bestellen in de webshop, alleen op aanvraag via de e-mail. Wij doen altijd ons uiterste best om alle uitverkochte producten zo snel mogelijk aan de vullen.

Woont u in de buurt van Roermond en wilt u de bestelde CR2450 batterijen niet laten versturen? Dan bent u als bedrijf maar ook als particulier op werkdagen tussen 08.00 en 16.00 uur terecht om de CR2450 batterij op te halen. U kunt kiezen om deze in de webshop te bestellen en bij de check-out aan te vinken dat u komt afhalen. Daarnaast kunt u ook gewoon binnenlopen zodat wij u kunnen voorzien van het beste advies. Let er op dat u bij ons helaas niet kunt pinnen. Op deze manier bespaart u zich de verzendkosten. 

Denk ook aan het milieu 

Ook al is het maar een klein batterijtje, gooi ook deze CR2450 batterij niet zomaar weg. Als u ze gewoon verzamelt kunt u ze af en toe gewoon even wegbrengen. Daar hoeft u uiteraard niet al te veel moeite voor te doen, in heel veel winkels staat een inzamelmiddel, zo ook bij ons. Bij ons kunt u alle normale soorten batterijen inleveren, sommige soorten zijn echter te groot voor ons inzamelmiddel en dienen bij het milieupark ingeleverd te worden.

Batterijenstunter.nl, het juiste adres voor al uw CR2450 batterijen. Maak uw bestelling compleet met onze AA batterijen, AAA batterijen, C batterijen, D batterijen of een 9V batterij.