oplaadbare batterijen (NiMH)

Oplaadbare batterijen , wie kan er vandaag de dag nog zonder?
Bij goed gebruik van oplaadbare batterijen in combinatie met een goede batterijlader bent u vele malen goedkoper uit dan met alkaline batterijen.
De terugverdientijd van oplaadbare batterijen is over het algemeen zeer kort omdat ze vele malen opgeladen kunnen worden.
Oplaadbare batterijen zijn er in veel verschillende capaciteiten.
Voor vrijwel iedere toepassing zijn er dus varianten oplaadbare batterijen die in uw behoefte voorzien.

NiMh oplaadbare batterijen

De "normale" oplaadbare batterijen van de types AA , AAA , C , D en 9V zijn van het type NiMH 1,2V en zijn de vervangers voor de 1,5V alkaline batterijen.
AA oplaadbare batterijen zijn er vanaf 1300 mAh voor bijvoorbeeld DECT telefoons tot 2850 mAh voor de zwaarste toepassingen in bivoorbeeld foto camera's en flitsers.
AAA oplaadbare batterijen zijn er vanaf een capaciteit van 550 mAh t/m 1100 mAh.
C cell oplaadbare batterijen vanaf 2200 mAh tot 4500 mAh voor de zware toepassingen.
D cell oplaadbare batterijen vanaf 2200 mAh tot wel 10.000 mAh.
9 volt oplaadbare batterijen zijn er vanaf 170 mAh tot 300 mAh.
Iedere toepassing heeft zijn eigen capaciteit nodig om naar behoren te kunnen functioneren , u kunt ons altijd vrijblijvend om advies vragen welke voor u de beste keuze zijn. Kiest u namelijk de verkeerde capaciteit , dan loopt u een grote kans dat uw apparaat niet , of niet goed werkt en dat is nergens voor nodig.

Duracell | Ansmann | GP | Varta | Philips | Energizer | Eneloop oplaadbare batterijen

U kunt de door ons aangeboden oplaadbare batterijen filteren op merk Duracell , Ansmann , GP , Varta , Philips , Energizer en Eneloop.
Van ieder van deze merken oplaadbare batterijen hebben wij een assortiment samengesteld dat aan uw behoefte voldoet , wij hebben altijd de goede aanbieding.
Ansmann heeft veruit het grootste assortiment oplaadbare batterijen waarvan wij de meeste ruim op voorraad hebben. Wij kunnen u de oplaadbare batterijen van Ansmann dan ook zeer aanbevelen.
Uiteraard zijn er meer oplaadbare batterijen leverbaar dan het assortiment in onze webshop , maar wij hebben een zeer groot assortiment , en alles direct uit eigen grote voorraad leverbaar. 
Zoekt u een bepaald type of merk die u niet in onze webshop kunt vinden , vraag er dan vrijblijvend na.
We kunnen de meeste oplaadbare batterijen leveren.

18650 oplaadbare batterijen

De 18650 oplaadbare batterij is van het type Li-ion , deze wordt veel toegepast in e-sigaretten (de unprotected uitvoeringen) en in zaklampen (de protected uitvoeringen). Voor de 18650 batterij is een speciale lader nodig welke u bij ons ook eenvoudig kunt kopen , wij leveren deze in diverse uitvoeringen.

Loodaccu

De loodaccu is een speciaal soort oplaadbare batterij die toegepast wordt in backupsystemen , telefooncentrales , alarmsystemen en UPS systemen en zijn leverbaar in 6 en 12 volt. Ook deze goede oplaadbare batterijen kunt u bij ons kopen , allemaal met VDS goedkeuring van de merken Ultracell en Power-Sonic.


Via onderstaande links gaat u direct naar de verschillende categorieën in oplaadbare batterijen , de AA , AAA , C , D , 9V batterijen maar ook vindt u bij ons de 18650 li-ion en loodaccu's in 6 en 12 volt.

AA oplaadbare batterijen
AAA oplaadbare batterijen
C oplaadbare batterijen
D oplaadbare batterijen
9V oplaadbare batterijen
18650 li-ion oplaadbare batterijen
Loodaccu


De beste oplaadbare batterijen kopen? Batterijenstunter.nl voor de beste aanbieding.