MN11 batterij

3 ProductenPagina 1 van 1

De MN11 batterij is een zeer speciaal batterijtje met eveneens een bijzondere spanning. De MN11 batterij levert namelijk een spanning van 6 volt voor speciale doeleinden en is voor de spanning die deze levert bijzonder klein. Deze 6V (6 volt) MN11 batterij leveren wij van verschillende merken en worden niet gek veel toegepast maar u kunt ze o.a. terug vinden in auto sleutels, afstandsbedieningen en bloeddrukmeters. Een MN11 batterij is een zogenaamde wegwerp batterij en is niet oplaadbaar.

11A, A11, E11A, L1016, V11GA en CX21A zijn nog andere codes die andere fabrikanten gebruiken en ook die kunt u tegenkomen op een alkaline 6 volt MN11 batterij. Zolang een van deze codes op uw batterij staat, kunt u deze zondermeer vervangen door een door ons geleverde MN11 6V batterij, ongeacht uw huidige merk.
 

Maat MN11 6V alkaline

Een MN11 6V batterij heeft een diameter van 16,5 mm en een dikte van 10,3 mm. De chemische samenstelling is alkaline en het voltage is 6 volt.
 

Een MN11 batterij bewaren

Een MN11 batterij kan bewaard worden maar dit dient wel droog en koel te gebeuren. Dit wilt in de praktijk zeggen dat u deze bewaard bij kamertemperatuur in een droge ruimte, op deze manier zorgt u ervoor dat de MN11 batterij in optimale conditie blijft. Indien u een MN11 batterij wilt gaan gebruiken die u nog in huis heeft, controleer dan altijd eerst of de houdbaarheidsdatum niet verlopen is. Niet alleen kan de batterij niet meer werken maar er is ook een grote kans op lekken met alle gevolgen van dien.

MN11 batterijen eenvoudig online bestellen

De MN11 batterij kent veel diverse namen en in een fysieke winkel is het vaak lastig te achterhalen welke codes exact dezelfde soort batterij zijn. Het internet maakt dit voor u een stuk eenvoudiger. In deze categorie ziet u de diverse codes die verschillende fabrikanten gebruiken voor de MN11 batterij, twee voorbeelden hiervan zijn de 11A batterij en de A11 batterij. Dit maakt het voor u een stuk eenvoudiger om de juiste batterij online te bestellen. Woont u in de buurt van Roermond en komt u de MN11 batterij liever ophalen? Dan bent u als bedrijf maar ook particulier op werkdagen van harte welkom tussen 08.00 en 16.00 uur. U kunt kiezen om deze in de webshop te bestellen en bij de check-out aan te vinken dat u komt afhalen maar u kunt ook gewoon binnenlopen, in dat geval kunnen wij u ook van het beste advies voorzien en bespaart u zich de verzendkosten. Maak uw bestelling compleet met een AA batterij, AAA batterij, C batterij, D batterij of een 9V batterij.

6 volt MN11 batterij kopen? Batterijenstunter.nl voor de beste keuze.