AAAA batterij

Page:

Duracell AAAA batterijen

€3,50

AAAA Duracell ultra 1,5V alkaline batterij.
Blisterverpakking 2 stuks.

AAAA batterij 1,5V alkaline. 
Wij leveren deze batterij van het merk Duracell.
AAAA batterijen worden veel toegepast in laser pointers en PDA's maar ook in diverse afstandbedieningen van elektronische apparatuur komen deze batterijen vaak voor.
Verwart u deze batterij niet met de AAA , helaas komt het nogal eens voor dat klanten de verkeerde bestellen. Een AAAA batterij is een zogenaamde wegwerp batterij en is niet oplaadbaar. De spanning is 1,5 volt en de chemische samenstelling is alkaline.

 

MN2500 | MX2500 | E96 | LR61 | GP25A | LR8 | D425

De namen MN2500 , MX2500E96 , LR61 , GP25A , LR8 en D425 (LR8D425) worden ook vaak gebruikt als aanduiding van de alkaline AAAA batterij.
Zolang een van de codes op uw batterij staat heeft u te maken met de goede batterij , ongeacht het merk dat u nu gebruikt kunt u deze zonder problemen vervangen voor een door ons geleverd merk.
 

Maat batterij

Een AAAA batterij heeft een diameter van 42,5 mm en een dikte van 8,3 mm. Deze batterij wordt ook in de 9 volt blokbatterij gebruikt door er zes te koppelen.
 

Een AAAA batterij bewaren

Een AAAA batterij kan bewaard worden maar dient dient wel droog en koel te gebeuren. Dit wilt in de praktijk zeggen dat u deze bewaard bij kamertemperatuur in een droge ruimte , op deze manier zorgt u ervoor dat de AAAA batterij in optimale conditie blijft. Indien u een AAAA batterij wilt gaan gebruiken die u nog in huis heeft , controleer dan altijd eerst of de houdbaarheidsdatum niet verlopen is. Niet alleen kan de batterij niet meer werken maar er is ook een grote kans op lekken met alle gevolgen van dien.AAAA batterij kopen? Batterijenstunter.nl voor de beste aanbieding.