CR2330 batterij

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
Ansmann CR2330 batterij
Ansmann CR2330 batterij
€3,59

Bent u op zoek naar de CR2330? Ook voor deze knoopcelbatterij bent u bij ons aan het juiste adres. Dit type is bij ons verkrijgbaar van het merk Ansmann en zit per stuk verpakt in een blister. Er zijn niet veel merken op de markt die dit type produceren. Deze zijn dus vrij lastig te vinden en dat maakt het voor ons ingewikkeld om andere merken van deze batterij te leveren. Gelukkig maakt het voor de werking van het product niet uit welk merk erin zit. Als de code van de batterij klopt, deze moet immers voor het apparaat geschikt zijn, zit u altijd goed. Net als bij sommige andere knoopcellen is ook dit een soort die we graag aan u leveren maar de toepassingen zijn niet legio. Vandaar dat we een niet al te grote voorraad aanhouden van dit type. Op aanvraag kunnen we er uiteraard wel meer voor u bestellen. Zoekt u een andere knoopcel? Naast deze maat zijn er nog veel meer soorten van de lithium knoopcel batterij. Bekijk ons aanbod op gemak zodat u rustig kunt bepalen welke type u nodig heeft.

CR2330 batterij

Wellicht staat op uw oude 3V CR2330 batterij een andere benaming. Dit kan kloppen. Dit komt doordat diverse merken vaak hun eigen code gebruiken voor de batterij. Vaak is dit een marketingtrucje. Uw batterij is leeg dus u gaat uiteraard op zoek naar een nieuwe. U tikt de code in op Google die op de batterij staat en u komt automatisch terecht bij het desbetreffende merk uit. Erg slim van het merk, al zeggen we het zelf. Toch kan het erg verwarrend zijn aangezien er ontzettend veel codes bestaan voor dezelfde batterij. De termen 2330, CR 2330, L26 en ECR2330 zijn diverse codes die gebruikt worden voor de 3 volt CR2330 batterij. Staat een van deze codes op uw oude knoopcel? Dan kunt u de CR2330 batterij aanschaffen. Het is namelijk precies hetzelfde batterijtje. Overigens wordt er ook nog wel eens gevraagd naar de code BR2330. Deze heeft een andere chemische samenstelling en deze low drain lithium carbon monofluoride batterij is in principe bedoeld om een zeer constante spanning af te geven. U kunt voor deze toepassing gewoon de batterij met CR code nemen. Andersom gaat niet, de BR variant zal bij CR toepassing niet voldoende stroom leveren.

CR2330 benaming

Onze CR2330 batterij is verkrijgbaar van het merk Ansmann. Uiteraard een A-merk die garant staat voor een lange levensduur. Alle niet oplaadbare lithium knoopcel batterijen hebben een spanning van 3V. Omdat dit type batterijtje niet oplaadbaar is staat er een houdbaarheidsdatum op de verpakking van de CR2330. Deze ligt altijd ver in de toekomst. Het is dus geen enkel probleem om meerdere batterijen aan te schaffen, deze kunt u namelijk jaren (goed opgeborgen) bewaren. Zo weet u dat u altijd de juiste batterij in huis heeft.

Maat van de batterij

De juiste batterij in huis halen is wel zo handig. Heeft u een oude lege batterij? Meestal staat de code van de batterij op de platte zijde. Zo kunt u eenvoudig bepalen welke knoopcelbatterij u nodig heeft voor uw apparaat. Daarnaast zou u ook kunnen kijken naar de maat van de batterij. Deze kunt u heel makkelijk achterhalen door naar de code van de batterij te kijken. Laten we de CR2330 batterij als voorbeeld nemen. De eerste twee cijfers geven de diameter aan en de laatste twee de dikte. Op deze manier kunt u afleiden dat de CR2330 een diameter heeft van 23 mm en een dikte van 3,0 mm. Dit werkt zo bij elke lithium knoopcellen. 

Batterijtje gebruiken

Heeft u de CR2330 batterij aangeschaft? Dan wilt u hem uiteraard gebruiken. Hoe dit werkt leggen we u uiteraard uit. Allereerst is het een opgave om de batterij uit de verpakking te krijgen. Dit komt doordat tegenwoordig de meeste knoopcel batterijtjes in een 'child safety' verpakking zitten. Op deze manier worden er vele ongelukken voorkomen en wordt het voor kinderen onmogelijk gemaakt om deze kleine batterijtjes in te slikken, mits deze nog in de verpakking zitten. Vervolgens dient de batterij uiteraard geplaatst te worden in het apparaat. In veel gevallen ziet u op één kant van de batterij een plus teken staan, dan is het dus duidelijk dat deze kant overeen dient te komen met de markering in uw apparaat. Staat er geen plus teken op de batterij? Dan is de kant waar de tekst op staat geschreven altijd de plus kant bij lithium knoopcellen. Bij gebruik in bijvoorbeeld een autosleutel dient u goed op te letten, open de behuizing altijd voorzichtig zodat er niets kapot kan gaan en kijk goed hoe de batterij geplaatst dient te worden. Meestal is de kant met code de zichtkant en daarmee een goed herkenningspunt. Alleen als u eenzelfde batterijtje plaatst en op dezelfde manier dan het oude exemplaar zal uw apparaat weer naar behoren werken. Wat verder nog zeer belangrijk is, probeer het batterijtje altijd aan de zijkanten vast te pakken, de boven en onderkant moeten contact maken en vet van bijvoorbeeld vingers zal dit bemoeilijken.

Online CR2330 batterijen kopen

Er zijn een aantal goede redenen om uw CR2330 batterijen online te kopen en vooral waarom u ze bij ons moet kopen. Veel fysieke winkels bieden deze specifieke batterijen niet aan. Zij hebben vaak alleen de standaard batterijen. Online webshops bieden u deze optie wel maar veel webwinkels hebben geen eigen voorraad. U besteld de batterij en vervolgens moet u dagen of weken wachten tot de batterij bij u in de brievenbus ligt. Gelukkig heeft u nu een webshop gevonden die wél alle producten ruim op voorraad heeft in een eigen magazijn. De daadwerkelijke voorraad ziet u bij al onze producten staan. Op deze manier kunnen wij u de beste service bieden en weet u zeker dat alle bestelde producten direct leverbaar zijn. Op werkdagen voor 16.00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden! Naast dit model zijn er nog meer soorten van de 3V lithium knoopcel, de meest populaire zijn de CR2025, CR2032, CR2430 en de CR2450.

Denk ook aan het milieu 

Ook al is het maar een klein batterijtje, gooi ook deze CR2330 batterij niet zomaar weg. Als u ze gewoon verzamelt kunt u ze af en toe gewoon even wegbrengen. Daar hoeft u uiteraard niet al te veel moeite voor te doen, in heel veel winkels staat een inzamelmiddel, zo ook bij ons. Bij ons kunt u alle normale soorten batterijen inleveren, sommige soorten zijn echter te groot voor ons inzamelmiddel en dienen bij het milieupark ingeleverd te worden.

Batterijenstunter.nl voor al uw CR2330 knoopcel batterijen. Maak uw bestelling compleet met onze AA batterijen, AAA batterijen, C batterijen, D batterijen of een 9V batterij.