Hoorbatterijen 312

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1

In deze categorie treft u onze hoorbatterijen 312, ook wel bruin of PR41 genoemd. De hoorbatterijen 312 werken op een spanning van 1,45V en hebben een capaciteit van ongeveer 180mAh. De diameter van deze hoorbatterijen 312 is 7,9 mm en de hoogte is 3,6 mm. Buiten deze soort zijn er nog veel meer hoorbatterijen.

Van het type 312 bieden we twee verschillende merken aan; Rayovac en Duracell. Deze vindt u terug in deze categorie. De hoorbatterijen 312 zijn voorzien van een plakstrip waarmee u ze eenvoudig aanbrengt in uw hoortoestel waarna u de strip kunt verwijderen. In iedere verpakking zitten 6 batterijtjes.

Hoorapparaat batterijen 312 online aanschaffen

Bij ons is het eenvoudig om hoorapparaat batterijen 312 online aan te schaffen. Sommige mensen zijn terughoudend om online aankopen te doen voor hun hoorapparaat batterijen 312, maar wij bieden een veilige en makkelijke manier om dit type batterijen via onze webshop te kopen. Het typenummer of de kleur van de batterijen geeft duidelijk aan welk type het is, zodat u gemakkelijk de juiste kunt selecteren. Maak uw bestelling compleet met een AA batterij, AAA batterij, C batterij, D batterij of een 9 volt batterij.