4LR44 batterij

1 ProductenPagina 1 van 1

De 4LR44 batterij is een 6 volt alkaline hoog voltage batterij. De batterij wordt gebruikt in specifieke toepassingen die een spanning van 6 volt nodig hebben om te kunnen functioneren. Zo wordt de 4LR44 batterij onder andere toegepast in diverse elektronische producten zoals fotocamera's en afstandsbedieningen. Let erop dat dit de alkaline uitvoering is, heeft u de lithium nodig, dan is de code 28L, ook deze leveren wij. 

Andere codes

De term 476A batterij, V4034PX en A544 batterij wordt ook vaak gebruikt als benaming voor de 4LR44 batterij. Het kan dus voorkomen dat er 476A te lezen valt op uw batterij, het is dan hetzelfde exemplaar. De batterij heeft een spanning van 6V. De 6V spanning komt omdat deze batterij batterij is samengesteld uit 4 stuks LR44 1,5V knoopcellen, vandaar de naam 4LR44. De afmeting van de 4LR44 batterij is Ø 13 x 25.2 mm.

Een 4LR44 batterij bewaren

4LR44 batterijen kunt u na aankoop enkele jaren bewaren. Maar u dient hierbij wel op een paar zaken te letten. Ten eerste is het belangrijk dat de 4LR44 batterij op een droge en koele plek bewaard wordt. U dient deze en alle andere batterijen te bewaren op kamertemperatuur in een droge ruimte, op deze manier zorgt u ervoor dat de 4LR44 batterij in optimale conditie blijft. Ten tweede is het belangrijk, indien u een 4LR44 batterij wilt gebruiken die u nog thuis heeft liggen, om de houdbaarheidsdatum te controleren op de verpakking of op de batterij. Niet alleen kan de batterij niet meer werken maar er is ook een grote kans op lekken met alle gevolgen van dien. Maak uw bestelling compleet met AA batterijen, AAA batterijen, C batterijen, D batterijen of 9V batterijen.

 

4LR44 batterij kopen? Batterijenstunter.nl voor de beste aanbieding.