Wie zijn wij

Batterijenstunter.nl is een onderdeel van AM Trading. Sinds 2006 zijn wij actief met diverse webshops en een winkel in Roermond. Batterijenstunter.nl is in 2012 opgericht. Waar wij in 2012 nog vanuit thuis werkten met een zeer beperkte ruimte, is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste webshops op het gebied van eenmalige en oplaadbare batterijen in Nederland. In 2015 hebben wij de overstap gemaakt naar een modern bedrijfspand op een industrieterrein in Leeuwen, een wijk in Roermond. Vanuit dit bedrijfsgebouw kunnen wij al onze internetklanten nog beter van dienst zijn en breiden wij onze doelgroep gestaag uit door samenwerkingen met ondernemers in onze regio die bestellingen bij ons in de winkel komen afhalen.

In ons bedrijfsgebouw hebben wij een winkel ingericht voor zakelijke klanten in onze regio. We nodigen u van harte uit om eens te komen kijken wat we voor u kunnen betekenen. Daarnaast zijn ook particuliere klanten welkom om batterijen af te halen van de beste merken zoals Duracell, Varta, Energizer, GP, Philips en Ansmann. Altijd de beste aanbieding

Ons team
Ons team bestaat uit oprichter Alex, partner Marinka en dochter Sharon. Binnen Batterijenstunter.nl hebben wij alle drie ons eigen takenpakket. Op deze manier van werken en door onze sterke communicatieve vaardigheden, zijn wij ervan overtuigd dat wij onze klanten op de beste manier kunnen helpen. 

Onze zekerheden
Altijd ruime voorraad
Persoonlijke klantenservice
Deskundigheid
Snelle verzending; op werkdagen voor 16:00 besteld = dezelfde dag verzonden

Adres
Helmusselaan 5d
6041 AW Roermond

Telefoon tijdens kantooruren0475-480727
Telefoon buiten kantooruren0641303614
E-mail[email protected]

 

Onze domeinnaam is geregistreerd en te controleren via de site van de SIDN.

Bedrijfspand

 


Onze andere webshops:
Batterijenstunter.be
Boren kopen
Auto fotografie