Duracell Procell

Filters
12 ProductenPagina 1 van 1

Duracell Procell batterijen zijn alkaline batterijen voor de zakelijke markt en verpakt als grootverpakking. We onderscheiden hierin de AA batterij, AAA batterij, C batterij, D batterij en de 9V batterij. Van al deze soorten hebben wij een zeer grote voorraad, u grijpt nooit mis. Alle soorten Duracell Procell batterijen leveren wij in doosjes van 10 stuks, maar veel soorten zijn er ook in andere verpakkingsvormen. Zo worden sommige bijvoorbeeld ook in bulk geleverd.

Procell batterijen AA

De namen LR6, LR06, AM-3, AM3, MN1500, mignon, penlite en penlight worden ook vaak gebruikt als aanduiding van alkaline Duracell Procell AA batterijen. Heeft u een van deze codes op uw batterij staan in combinatie met alkaline, dan weet u dat u te maken heeft met de AA alkaline batterij. Gebruikt u nu alkaline AA batterijen van een ander merk, dan is dat geen probleem. U kunt deze zondermeer vervangen door alkaline Duracell Procell AA batterijen.
 

Procell batterijen AAA

De namen LR03, MN2400, AM-4, AM4, UM-4, UM4, micro en potlood worden ook vaak gebruikt als aanduiding van alkaline AAA Duracell Procell batterijen. Heeft u een van deze codes op uw batterij staan in combinatie met alkaline, dan weet u dat u te maken heeft met de AAA alkaline batterij.
 

Procell batterijen C

De namen LR14, MN1400, UM2, AM2, engelse staaf en baby worden ook vaak gebruikt als aanduiding van alkaline C cell Duracell Procell batterijen. Heeft u een van deze codes op uw batterij staan in combinatie met alkaline, dan weet u dat u te maken heeft met de type C cell alkaline batterij.
 

Procell batterijen D

De namen LR20, MN1300, UM1, AM1 en mono worden ook vaak gebruikt als aanduiding van alkaline type D Duracell Procell batterijen. Heeft u een van deze codes op uw batterij staan in combinatie met alkaline, dan weet u dat u te maken heeft met de goede alkaline type D batterij.
 

9 volt Duracell Procell batterijen

De namen MN1604, 6LR61, LR22, PP3 en 6LF22 worden ook vaak gebruikt als aanduiding van 9V (9 volt) alkaline Duracell Procell batterijen. Heeft u een van deze codes op uw 9V blok batterij staan in combinatie met alkaline, dan weet u dat u te maken heeft met de 9V blok alkaline batterij.

Buiten deze soorten is er ook nog de 4,5V batterij, maar omdat deze nog maar zelden wordt gebruikt bieden we deze niet uit voorraad aan maar kunnen we uiteraard voor u bestellen.

Duracell Procell batterijen kopen? Batterijenstunter.nl, de beste aanbieding in Duracell batterijen.