LR20 batterijen (D alkaline)

5 ProductenPagina 1 van 1

LR20 batterijen zijn geschikt voor vrijwel alle toepassingen, het zijn zondermeer krachtige batterijen, zelfs de meest krachtige van dit type rondcellen. Alkaline D batterijen oftewel LR20 batterijen zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld speelgoed, met alkaline type LR20 batterijen heeft u altijd de goede batterij in huis. Buiten de alkaline varianten zijn er nog meer soorten D batterijen.

Alkaline D batterijen

Wij leveren verschillende merken type alkaline D batterijen zoals Duracell, Energizer, Duracell Procell, Varta en Ansmann. Dit zijn zondermeer allemaal zeer goede alkaline D batterijen van de beste merken in de markt. Bedrijven gebruiken meestal de industrial D batterij van Duracell, Varta en energizer. Voor particulieren bieden wij ook blisters D batterijen aan.
 

D | LR20 | MN1300 | UM1 | AM1 | mono

De namen LR20, MN1300, UM1, AM1 en mono worden ook vaak gebruikt als aanduiding van alkaline D batterijen. Heeft u een van deze codes op uw batterij staan in combinatie met alkaline, dan weet u dat u te maken heeft met de goede alkaline type D batterij.
 

Maten LR20 batterij

De alkaline D LR20 batterij heeft de volgende maten:
59 mm lang en 33 mm breed.
 

Voltage type D cell alkaline batterijen

D cell alkaline batterijen hebben een voltage van 1,5V. Maak uw bestelling compleet met onze AA batterijen, AAA batterijen, C batterijen, een 9V batterij, horloge batterij of wellicht een lithium knoopcel batterij.

Goedkope LR20 batterijen kopen? Batterijenstunter.nl