Verzenden & retourneren

U wilt batterijen bestellen en wilt graag weten wanneer u uw spullen geleverd krijgt? Wij weten als geen ander dat u dolgraag uw spullen snel wilt ontvangen en doen er alles aan om ze zo snel mogelijk te leveren.

Bestellingen die op werkdagen voor 16.00 uur worden geplaatst, worden behoudens uitzondering dezelfde dag verstuurd. Wanneer wij niet in de gelegenheid zijn om te versturen, door bijvoorbeeld vakantie, dan ziet u in uw winkelmandje een duidelijke boodschap hierover. 

Indien uw bestelling met pakketpost wordt verstuurd, ontvangt u van ons een e-mail met track & trace code. Krijgt u geen code via de mail, dan is uw bestelling met brievenbuspost verstuurd. Wij versturen met Post.nl.

Indien u niet thuis bent zal uw levering bij de buren worden aangeboden (indien niet aangetekend verstuurd) of Post.nl komt uw levering de volgende werkdag nogmaals aanbieden. Het kan ook zijn dat u bericht krijgt uw bestelling op te halen op een depot bij u in de buurt indien Post.nl u niet thuis aantreft.

Heeft u een spoedbestelling? Neem dan eerst contact met ons op.post.nl
Retourneren


Ongeopende artikelen kunt u binnen 14 dagen aan ons retour sturen, zonder verdere opgaaf van redenen. Het is wel zo netjes eerst even uw voornemen bij ons te melden.

Indien u producten wenst te retourneren die u niet bevallen of verkeerd besteld heeft, zijn de retourkosten voor uw rekening. Valt een retour onder een garantieregeling, bijvoorbeeld omdat het product defect is, dan vergoeden wij de retour kosten. Indien u een complete bestelling retour stuurt, ontvangt u altijd het complete aankoopbedrag + de betaalde verzendkosten bij de bestelling retour.

Wij vragen u ten alle tijden even contact op te nemen als er iets niet in orde is, zodat we het netjes kunnen afhandelen.