LR1 batterij

Page:

LR1 batterij.


De LR1 batterij leveren wij van Duracell en Varta.
Deze alkaline batterijen worden veel toegepast in auto sleutels , bluetooth headsets , glucose meters , bloeddrukmeters , afstandsbedieningen en alarm toepassingen maar u kunt ze in nog veel meer apparaten tegenkomen. Echter omdat apparaten steeds kleiner gemaakt worden , vindt u in deze apparaten ook vaak een knoopcel. Een LR1 batterij is een zogenaamde wegwerp batterij en is niet oplaadbaar.

MN9100 | N | KN | Lady | SUM5 | E90 batterij

De namen MN9100 , N , KN , lady , SUM5 en E90 worden ook vaak gebruikt als aanduiding van de 1,5V alkaline LR1 batterij.
Door verschillende merken worden verschillende codes gebruikt.
Het merk dat u heeft maakt dus niets uit , zolang er een van de codes op uw batterij staat , kunt u deze zondermeer vervangen voor de door ons verkochte LR1 batterij.
 

Maat LR1 batterij

Een LR1 batterij heeft een diameter van 30,2 mm en een dikte van 12 mm. De spanning van een LR1 batterij is 1,5 volt en de chemische samenstelling is alkaline. 
 

Een LR1 batterij bewaren

Een LR1 batterij kan bewaard worden maar dit dient wel droog en koel te gebeuren. Dit wilt in de praktijk zeggen dat u deze bewaard bij kamertemperatuur in een droge ruimte , op deze manier zorgt u ervoor dat de LR1 batterij in optimale conditie blijft. Indien u een LR1 batterij wilt gaan gebruiken die u nog in huis heeft , controleer dan altijd eerst of de houdbaarheidsdatum niet verlopen is. Niet alleen kan de batterij niet meer werken maar er is ook een grote kans op lekken met alle gevolgen van dien.

 
LR1 batterijen kopen? Batterijenstunter.nl voor de beste aanbieding.