CR3032 lithium 3V knoopcel batterijen (3 volt)

Page:

CR3032 3V Ansmann lithium knoopcel batterij (3 Volt)

€2,95

• CR3032 knoopcel batterij Ansmann
• 3 volt lithium
• Let op: Verwar deze batterij niet mer de CR 2032!!

Iedere 3V CR3032 batterij zit per stuk in een blister verpakt en wordt gebruikt in diverse elektronische toepassingen zoals bijvoorbeeld autosleutels. Er zijn zoveel toepassingen voor deze CR3032 batterij dat u hem wellicht ergens anders voor nodig heeft , elke dag komt er wel weer een nieuw apparaat op de markt waarin deze batterij verwerkt kan zijn.

Ansmann CR3032 3V lithium batterij

Wij leveren de CR3032 3V knoopcel batterij van het merk Ansmann.
Wij kunnen ook een ander merk leveren maar deze worden niet door veel producenten gemaakt , de keuze is daarom beperkt.
De gestandaardiseerde code is CR3032 , maar toch gebruiken de merken vaak nog hun eigen code , meestal gevolgd door de spanning , dus 3V of 3 volt.
De houdbaarheidsdatum van de CR3032 batterij ligt altijd ver in de toekomst dus u kunt er altijd enkele op reserve nemen.
 

CR3032 batterij bestand tegen lage temperaturen

Omdat de CR3032 batterij lithium als bestanddeel heeft kunnen deze tegen lage temperaturen. Daar waar alkaline batterijen niet tegen lage temperaturen kunnen en al snel ophouden met werken is de lithium variant hiertegen wel bestand. Vandaar dat men deze batterijen ook vaak tegenkomt in bijvoorbeeld autosleutels die ook in de winter goed hun werk moeten doen.

CR3032 batterij is klein maar heeft een relatief hoge lading

De CR3032 batterij is maar een kleine knoopcel maar ze hebben een relatief hoge lading om toch lang de gewenste spanning te kunnen geven. Ze worden niet vaak gebruikt in apparaten waarin een hoge lading gebruikt wordt dus ze zullen voor iedere toepassing lang meegaan.


Bij batterijenstunter kunt u zeer voordelig uw 3 volt lithium CR3032 batterij kopen.