Batterijtester

Filters
5 ProductenPagina 1 van 1

Een batterijtester kunt u kopen om een batterij te testen en op lading te controleren. Wij bieden deze batterijtester aan in analoge en digitale versie, iedere tester van een zeer degelijke kwaliteit. De analoge batterij tester is geschikt voor het eenvoudige werk, de digitale versie is geschikt voor het uitgebreidere en nauwkeurigere werk.

Werking batterij tester

Zoals gezegd zijn er meerdere soorten van de batterij tester. De analoge versie van werkt zeer eenvoudig. Door de batterij tegen de tester te houden wordt de lading getest. De digitale batterijtester is een uitgebreide batterij tester op lading en defecten en zoals de naam al aangeeft, de waarde is digitaal af te lezen. Deze digitale batterij tester bestaat dan ook weer in verschillende uitvoeringen, afhankelijk van wat u wilt testen. Voor iedere behoefte kunt u bij ons dus een geschikte batterijtester kopen.

Een batterijtester onderhouden

Een batterij tester heeft in principe geen specifiek onderhoud nodig maar toch is het belangrijk om een aantal zaken in de gaten te houden. Het is van belang om te kijken of u een analoge batterij tester heeft of dat de batterijtester digitaal is. Bij de analoge versie is geen batterij nodig als voeding van de digitale batterijtester heeft zelf een batterij nodig als voeding, dus controleer van tijd tot tijd of deze batterij nog goed is en niet gaat lekken. Verder heeft een batterijtester altijd contacten die tegen de te testen batterij gehouden dienen te worden. Deze contacten moeten droog en vrij van aanslag zijn. Mocht er toch aanslag op de contacten van de batterij tester zitten, wrijft u hier dan voorzichtig over met een schuurpapiertje om ze weer mooi schoon te krijgen.

Batterij testers voor elke prijsklasse

Bent u op zoek naar een batterij tester en bent u bang voor torenhoge prijzen? Gelukkig bestaan er diverse batterij testers en kunt u uw budget hierop aanpassen. Ook in deze webshop vindt u diverse varianten terug, elk met zijn eigen specificaties. De ene batterij tester is vrij simpel en dus ook goedkoper en de andere heeft veel diverse specificaties en is wat duurder. Op deze manier kunt u bepalen welk type batterij tester geschikt is voor u en welke aansluit op uw budget. 

De beste batterijtesters koopt u online bij Batterijenstunter.nl

In het assortiment van Batterijenstunter.nl treft u diverse batterijtesters online aan. In ons assortiment vindt u altijd een uitstekend testapparaat die voldoet aan uw behoefte en wensen. Dient u alleen de meest bekende cilinder- en blokbatterijen te testen zoals de AA batterij, AAA batterij, C batterij, D batterij en 9V batterij? Dan kunt u onze voordelige tester te kopen. Als u van plan bent om meerdere soorten batterijen te testen, zoals bijvoorbeeld lithium knoopcel batterijen, kunt u ook kiezen voor een van onze uitgebreide testers. Hoe dan ook koopt u de beste batterijtester online bij Batterijenstunter.nl.

Batterijtester kopen? Batterijenstunter.nl