BR2012

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
Energizer CR2012 batterij
Energizer CR2012 batterij
€3,69

De BR2012 is een 3V lithium knoopcel met een diameter van 20mm en een dikte van 1,2mm. Deze maten vindt u al in de code van de BR2012, de eerste twee cijfers zijn voor de diameter en de laatste twee voor de dikte. Deze heeft een andere chemische samenstelling en deze low drain lithium carbon monofluoride batterij is in principe bedoeld om een zeer constante spanning af te geven. U kunt voor deze toepassing gewoon de batterij met CR code nemen. Andersom gaat niet, de BR variant zal bij CR2012 toepassing niet voldoende stroom leveren. Uiteraard zijn er nog veel andere soorten van de lithium knoopcel batterij indien dit niet de juiste maat is.

BR2012 batterij in gebruik nemen

Wanneer u de BR2012 batterij uit de verpakking heeft gehaald dient deze uiteraard geplaatst te worden in het apparaat waarvoor u het exemplaar gekocht heeft. In veel gevallen ziet u op één kant een plus teken staan, dan is het dus duidelijk dat deze kant overeen dient te komen met de markering in uw apparaat. Staat er geen plus teken op, dan is de kant waar de tekst op staat geschreven altijd de plus bij lithium knoopcellen. Bij gebruik in bijvoorbeeld een autosleutel dient u goed op te letten, open de behuizing altijd voorzichtig zodat er niets kapot kan gaan en kijk goed hoe de batterij geplaatst dient te worden. Meestal is de kant met code de zichtkant en daarmee een goed herkenningspunt.

BR2012 batterij kopen? Batterijenstunter.nl, de beste keuze in batterijen. Maak uw bestelling compleet met onze AA batterijen, AAA batterijen, C batterijen, D batterijen of een 9V batterij.