Loodaccu 6 volt

Filters
5 ProductenPagina 1 van 1

Een 6V loodaccu is een oplaadbare accu die een zeer grote stroom kan leveren. Alle 6V loodaccu's die wij leveren zijn volledig onderhoudsvrij. Let bij het gebruik van een 6V loodaccu wel op de mate van ontlading. Hoe verder een 6V loodaccu wordt leeg getrokken, hoe minder lang deze zal meegaan. Een loodaccu die niet verder dan een derde ontladen wordt, zal minstens 1000 keer opnieuw opgeladen kunnen worden. Wordt de 6 volt loodaccu voor de helft ontladen alvorens deze weer opgeladen wordt, dan zal de levensduur gehalveerd worden. Ontlaad je een loodaccu helemaal, dan geven ze vaak al na 200 ladingen de geest. De levensduur van een 6 volt loodaccu kan dus zeer lang gerekt worden door deze regelmatig te laden. Een loodaccu ontlaad ook langzaam als deze niet gebruikt wordt. Om deze reden houden wij ook geen grote voorraad aan in loodaccu's. Heeft u er meer nodig dan onze voorraad, dan kunnen wij deze binnen enkele dagen leveren en weet u zeker dat u een goede accu in huis krijgt. Gebruikt u de accu een tijd niet, zorg dan dat u de accu bijvoorbeeld aan een acculader hangt met druppelfunctie. Op deze manier blijft uw accu altijd volgeladen en heeft u er het langst plezier van. Heeft u een accu nodig die diep ontladen dient te worden, dan dient u te kiezen voor een deep cycle accu. De deep cycle accu is meestal een gel accu.

Accu als backup batterij voor UPS | noodstroom | alarmcentrale | telefooncentrale | zonnepanelen  | campinglamp

Een loodaccu wordt veelvuldig toegepast als backup batterij voor UPS, noodstroom systeem, alarmcentrale, telefooncentrale, maar ook voor stroomopslag bij bijvoorbeeld zonnepanelen en campinglamp.
 

6V loodaccu - 12V loodaccu

Wij leveren loodaccu's in 6V en 12V en in diverse amperages voor verschillende toepassingen. Op uw oude accu staat de spanning en stroom waarde, vervangt u deze door eenzelfde type. Maak uw bestelling compleet met een AA batterij, AAA batterij, C batterij, D batterij of een 9V batterij.