Hoorbatterijen 675

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1

In deze categorie treft u onze hoorbatterijen 675 van de merken Rayovac en Duracell. De Hoorbatterijen 675 worden ook wel blauw of PR44 genoemd. Dit type batterijen werken op een spanning van 1,45V en hebben een capaciteit van ongeveer 650mAh. Daarmee is het de grootste soort, deze hoorbatterijen 675 worden dus toegepast in hoortoestellen voor extra sterke vermogens. Buiten deze soort zijn er nog veel meer hoorbatterijen.

De type 675 hoorapparaat batterijtjes zijn voorzien van een plakstrip waarmee u ze eenvoudig aanbrengt in uw hoortoestel waarna u de strip kunt verwijderen. We leveren de hoorbatterijtjes van de merken Rayovac en Duracell. In iedere verpakking zitten 6 batterijtjes.

Maar we hebben meer dan alleen de 675 batterijen. Ons assortiment omvat een breed scala aan hoortoestel batterijen. Dus, als u een ander type batterij nodig heeft, hebben we ook daarvoor de perfecte oplossing. Maak uw bestelling compleet met een AA batterij, AAA batterij, C batterij, D batterij of een 9 volt batterij.