Duracell AA batterijen

Filters
7 ProductenPagina 1 van 1

Als u op zoek bent naar Duracell AA batterijen dan bent u bij ons aan het juiste adres. In deze categorie vindt u alle Duracell AA batterijen die wij aanbieden. AA batterijen zijn er van veel merken maar de Duracell AA batterijen zijn mede dankzij de reclame met het konijn toch wel de meest bekende. In ons assortiment Duracell AA batterijen treft u de alom bekende plus power aan alsmede de bij particulieren minder bekende Procell variant. Deze Procell heeft dezelfde eigenschappen als de pluspower maar is bedoeld voor de industriële markt omdat de verpakkingsvorm wat groter is. Heeft u echter als particulier een iets grotere behoefte dan een blister van 4 stuks dan kan een doosje van 10 hier ook een goede keuze zijn. Uiteraard zijn alle Duracell AA batterijen die wij hier aanbieden van een goede kwaliteit. De Duracell simply, de alkaline Duracell AA batterij met de minste lading bieden wij niet aan. Ze zijn nauwelijks goedkoper geprijsd en de prestaties laten te wensen over.

Oplaadbare Duracell AA batterij

Wie denkt dat Duracell ook in het gamma oplaadbare batterijen sterk vertegenwoordigd is komt enigszins bedrogen uit. Het merk heeft maar een zeer beperkt arsenaal aan oplaadbare batterijen alsmede batterij opladers. Duracell produceert twee types oplaadbare AA batterijen. Deze zijn de Duracell oplaadbare AA batterijen 1300mAh en de 2500mAh. Indien u dus oplaadbare batterijen wilt kunt u zich beter richten op andere merken. 

Maten Duracell AA batterij

De Duracell AA batterij heeft de volgende maten: 50,5 mm lang en 14,5 mm breed. Iedere AA batterij heeft deze maten zonder verschil, dus uiteraard geldt dit ook voor de Duracell AA batterij.
 

Voltage Duracell AA batterijen

Alkaline Duracell AA batterijen hebben een voltage van 1,5V, de oplaadbare varianten zijn van het type NiMH en leveren 1,2V.
 

Goedkoop Duracell AA batterijen kopen doet u bij Batterijenstunter.nl

In ons assortiment treft u diverse soorten Duracell AA batterijen aan. Uiteraard zijn de oplaadbare varianten in aanschaf wat duurder. Deze batterijen kunt u meerdere malen opladen en zullen zich in de loop van de tijd terugverdienen. Daarentegen vindt u in ons assortiment de niet-oplaadbare AA Duracell procell batterijen. Deze Duracell AA batterijen zijn door de geringe verpakkingsmaterialen een stuk goedkoper dan andere varianten. 
 
Duracell AA batterijen kopen? Batterijenstunter.nl voor de beste aanbieding in Duracell batterijen.