Duracell AAA batterijen

Filters
6 ProductenPagina 1 van 1

U heeft bij Duracell AAA batterijen, de kleine broer van de AA batterij, de keuze tussen de Duracell plus power of de Procell Duracell AAA batterijen in alkaline vorm. De plus power Duracell AAA batterijen zitten verpakt op retail blisters van 4 stuks, terwijl wij de Procell variant aanbieden in handige doosjes van 10 stuks en in bulkverpakkingen. De Procell wordt veelal gekocht door bedrijven, maar zijn ook voor particulier gebruik prima geschikt. In principe is het dezelfde kwaliteit batterij met een ander wikkeltje. Verder vindt u bij ons ook de oplaadbare Duracell AAA batterijen in 750 mAh. Vreemd genoeg richt een merk als Duracell zich niet op de markt van oplaadbare batterijen, om deze reden vindt u hier dus ook geen groot aanbod van.

Code Duracell AAA batterijen

De namen LR03, MN2400, AM-4, AM4, UM-4, UM4, micro en potlood worden ook vaak gebruikt als aanduiding van alkaline Duracell AAA batterijen. Heeft u een van deze codes op uw batterij staan in combinatie met alkaline, dan weet u dat u te maken heeft met de AAA alkaline batterij. De oplaadbare varianten beginnen met een cijfer voor de lading, bijvoorbeeld 750mAh en verder staat er eigenlijk altijd wel de code NiMH op. Gebruikt u nu AAA batterijen van een ander merk, dan is dat geen probleem. U kunt deze zondermeer vervangen door Duracell AAA batterijen.
 

Maten Duracell AAA batterij

De Duracell AAA batterij heeft de volgende maten: 44,5 mm lang en 10,5 mm breed. Iedere AAA batterij heeft deze maten zonder verschil.
 

Voltage Duracell AAA batterijen

Duracell AAA alkaline batterijen hebben een voltage van 1,5V, de oplaadbare varianten zijn van het type NiMH en leveren 1,2V.
 

Goedkoop Duracell AAA batterijen kopen

Speciaal voor de industriële markt heeft Duracell Procell batterijen ontwikkeld. Deze Duracell AAA batterijen zitten met meerdere stuks in een verpakking. Hierdoor wordt er minder verpakkingsmateriaal gebruikt en kunnen we deze batterijen goedkoper aanbieden dan de blister verpakkingen. Van de goedkopere Duracell AAA Procell batterijen heeft u keuze uit een folie verpakking van 4, een doosje van 10 stuks of een zeer grote verpakking van 1200 stuks. Zo is er altijd een geschikte formaat verpakking van de Duracell AAA voor u. 

Duracell AAA batterijen kopen? Batterijenstunter.nl voor de beste aanbieding in Duracell batterijen.