LR6 batterijen (AA alkaline)

15 ProductenPagina 1 van 1

AA alkaline batterijen kunt u kopen voor vrijwel alle toepassingen, het zijn zondermeer krachtige batterijen. Of het nu voor een klok of voor speelgoed is, met AA alkaline batterijen heeft u altijd de goede batterij in huis en altijd de beste aanbieding. Alleen voor toepassingen waarbij veel vermogen noodzakelijk is, bijvoorbeeld voor camera's, flitsers enz. raden wij de lithium AA batterijen aan. AA alkaline batterijen zijn niet oplaadbaar. Buiten de alkaline varianten zijn er nog meer soorten AA batterijen

LR6 - AA 

LR6 batterijen, zo moeten we deze batterijen eigenlijk noemen omdat LR6 de code is die voor de alkaline varianten gebuit wordt. Wij leveren verschillende merken LR6 batterijen zoals Duracell, Duracell Procell, Varta, Ansmann en Energizer. Dit zijn zondermeer allemaal zeer goede LR6 batterijen van top merken met weinig verschil in kwaliteit. Veel mensen hebben echter een voorkeur voor een bepaald merk LR6 batterijen en mede daarom bieden we ook veel verschillende merken aan.
 

Andere benamingen voor de LR6 batterij

De namen alkaline AA, LR06, AM-3, AM3, MN1500, mignon, penlite en penlight worden ook vaak gebruikt als aanduiding van LR6 batterijen. Heeft u een van deze codes op uw batterij staan in combinatie met alkaline, dan weet u dat u te maken heeft met de AA alkaline batterij. Gebruikt u nu alkaline penlite AA batterijen van een ander merk, dan is dat geen probleem. U kunt deze zondermeer vervangen door een merk AA LR6 die wij verkopen.
 

Maten LR6 alkaline AA batterij

De AA alkaline batterij heeft de volgende maten: 50,5 mm lang en 14,5 mm breed. Iedere AA batterij heeft deze maten zonder verschil.
 

Voltage alkaline AA batterijen

AA LR6 alkaline batterijen hebben een voltage van 1,5V.

Maak uw bestelling compleet met onze AAA batterijen, C batterijen, D batterijen, een 9V batterij, horloge batterij of wellicht een lithium knoopcel batterij. Batterijenstunter.nl: Altijd de beste aanbieding in alkaline AA batterijen van de beste merken Duracell, Varta en Energizer.