LR14 batterijen (C alkaline)

5 ProductenPagina 1 van 1

LR14 batterijen, zoals de C alkaline batterijen heten met de officiële code, zijn geschikt voor vrijwel alle toepassingen, LR14 batterijen zijn zondermeer krachtige batterijen. Door de dikte en daarmee oppervlak van de batterij kan hier in verhouding veel lading gestopt worden. LR14 batterijen zijn bijvoorbeeld zeer geschikt voor speelgoed en meetapparatuur, met type C cell LR14 alkaline batterijen heeft u altijd de goede batterij in huis. Buiten de alkaline varianten zijn er nog meer soorten C batterijen.

Alkaline C batterijen

Wij leveren verschillende merken alkaline C batterijen zoals DuracellDuracell Procell, Varta, Varta industrial en Energizer. Dit zijn zondermeer allemaal zeer goede A merk LR14 batterijen. Heeft u nu een ander merk in gebruik dan kunt u die zondermeer vervangen door een van de door ons aangeboden merken LR14 batterijen. De Industrial varianten van de alkaline LR14 batterijen worden zeer veel gebruikt door bedrijven, ze zitten in grotere hoeveelheden verpakt.
 

C | LR14 | MN1400 | UM2 | AM2 | engelse staaf | baby

De namen LR14, MN1400, UM2, AM2, engelse staaf  en baby worden ook vaak gebruikt als aanduiding van alkaline C batterijen. Heeft u een van deze codes op uw batterij staan in combinatie met alkaline, dan weet u dat u te maken heeft met de type C cell alkaline batterij.
 

Maten alkaline LR14 batterij

De alkaline LR14 batterij heeft de volgende maten:
50 mm lang en 26,2 mm breed.
 

Voltage alkaline C batterijen

C alkaline batterijen hebben een voltage van 1,5V. Maak uw bestelling compleet met onze AA batterijen, AAA batterijen, D batterijen, een 9V batterij, horloge batterij of wellicht een lithium knoopcel batterij.