Varta AAA batterijen

Filters
8 ProductenPagina 1 van 1

U heeft bij Varta AAA batterijen de keuze tussen de Varta longlife power, de Varta energy of de Varta industrial AAA batterij in alkaline vorm. Varta energy is de basis alkaline Varta AAA batterij en zit in handige boxen van 24 stuks, de longlife power op retail blisters van 4 stuks en de industrial in doosjes van 10 stuks. De industrial wordt veelal gekocht door bedrijven maar zijn ook voor particulier gebruik prima geschikt. Verder vindt u bij ons ook de Varta oplaadbare variant in 550, 800 en 1000 mAh en de lithium Varta AAA batterijen.

Alkaline Varta AAA batterijen

De namen LR03, MN2400, AM-4, AM4, UM-4, UM4, micro en potlood worden ook vaak gebruikt als aanduiding van alkaline Varta AAA batterijen. Heeft u een van deze codes op uw batterij staan in combinatie met alkaline, dan weet u dat u te maken heeft met de AAA alkaline batterij. Gebruikt u nu alkaline AAA batterijen van een ander merk, dan is dat geen probleem. U kunt deze zondermeer vervangen door alkaline Varta AAA batterijen.
 

Lithium Varta AAA batterijen

De namen FR03, L92 en HP16 worden ook vaak gebruikt als aanduiding van lithium AAA batterijen. Heeft u een van deze codes op uw batterij staan in combinatie met lithium, dan weet u dat u te maken heeft met de AAA lithium batterij met lange levensduur.
 

Oplaadbare Varta AAA batterijen

Voor de oplaadbare varianten wordt vaak de term HR03 batterijen gebruikt.

Maten Varta AAA batterijen

De Varta AAA batterij heeft de volgende maten:
44,5 mm lang en 10,5 mm breed.
Iedere AAA batterij heeft deze maten zonder verschil.
 

Voltage

AAA alkaline batterijen hebben een voltage van 1,5V, de oplaadbare varianten zijn van het type NiMH en leveren 1,2V.
 
Varta AAA batterijen kopen? Batterijenstunter.nl voor de beste aanbieding. Batterijenstunter.nl voor de beste aanbieding in Varta batterijen.