9V lithium batterijen

3 ProductenPagina 1 van 1

9V lithium batterijen (6FR61, PP3, CR-V9) zijn zeer krachtige 9V batterijen, deze schaft u aan als een alkaline 9V batterij niet voldoet, of gewoon als u wilt dat de batterij langer meegaat. Is het belangrijk dat uw 9V lithium batterij lang meegaat, dan is dit de geschikte 9V batterij om te kopen. Uiteraard zal het altijd belangrijk zijn dat een batterij lang meegaat maar de lithium 9V batterij gaat tot 7x langer mee dan een alkaline 9V batterij. Als u bijvoorbeeld dit soort batterij nodig heeft in een afstandsbediening, dan heeft het geen nut om een 9V lithium batterij aan te schaffen, een goedkope alkaline doet hierin al jaren zijn werk. Meestal kun je het best de vraag beantwoorden hoe belangrijk het is dat deze lang meegaat en daarop uw overweging afstemmen. Buiten de lithium varianten zijn er nog meer soorten van de 9V batterij.

Rookmelder | backup | AED 9V batterij die lang meegaat

De 6FR61 9V lithium batterij is door de lange levensduur zeer geschikt voor rookmelder, backup batterij of voor bijvoorbeeld in een AED apparaat. In een rookmelder gaan CR-V9 9V lithium batterijen wel tot 10 jaar mee. Gebruikt u een alkaline 9V batterij in uw rookmelder dan is de gemiddelde levensduur ongeveer 1,5 jaar. Er zijn echter rookmelders op de markt waarin u geen lithium batterij kunt gebruiken, dat staat meestal met een stikker in de rookmelder aangegeven. Bent u niet zeker, contacteer dan de leverancier van uw rookmelder. Kijkt u voor meer info ook even naar ons blogartikel over rookmelder batterijen. In een AED apparaat gelden zeer strikte voorwaarden die zeker opgevolgd dienen te worden. Het is van levensbelang dat hier de juiste batterij geplaatst wordt.
 

Merken 9V lithium batterij

Wij leveren de 6FR61 CR-V9 9V lithium blok batterij van de merken Philips, Ultralife, Energizer en Ansmann. Indien uw rookmelder geschikt is voor lithium, kunt u al onze merken gebruiken als rookmelder batterij. Ultralife lithium 9V batterijen worden ook veel toegepast in AED apparaten. Deze hebben allen een zeer lange levensduur.

6FR61 | CR-V9

De namen 6FR61 en CR-V9 worden ook vaak gebruikt als aanduiding van 9V lithium blok rookmelder batterijen. Heeft u een van deze codes op uw batterij staan in combinatie met lithium, dan weet u dat u te maken heeft met de 9V blok lithium batterij.
 

Maten 9V lithium blok rookmelder batterij

De 6FR61 9V lithium batterij heeft de volgende maten:
47,5 mm lang, 16,5 mm dik en 25 mm breed. Maak uw bestelling compleet met onze AA batterijen, AAA batterijen, C batterijen, D batterijen, een horloge batterij of wellicht een lithium knoopcel batterij.

9V lithium batterij kopen? Batterijenstunter.nl voor batterijen die lang meegaan.