Type D cell batterijen | alkaline | oplaadbaar (LR20)

Type D cell L2R0 batterijen leveren wij in 2 soorten:

De alkaline LR20 D batterijen zijn geschikt voor vrijwel alle toepassingen , het zijn zondermeer krachtige batterijen van uitsluitend A merken zoals Duracell , Varta en Energizer.
Ze worden voorral veel gebruikt in meetapparatuur en speelgoed.
Oplaadbare D cell LR20 batterijen zijn de vervangers voor alkaline D cell batterijen.
Let bij de oplaadbare varianten altijd op het vermogen dat u nodig heeft , in deze webshop kunt u kiezen uit verschillende varianten.

Duracell | Duracell Procell | Ansmann | Varta | Energizer

Wij leveren verschillende merken type D batterijen zoals Duracell , Duracell Procell , AnsmannVarta en Energizer.
Dit zijn zondermeer allemaal zeer goede batterijen 
Voor elke toepassing vindt u hier een door ons geselecteerd assortiment D cell LR20 batterijen.
 

Zinc-carbon D batterijen verkopen wij niet

Bent u op zoek naar de goedkoopste D batterijen dan komt u altijd uit bij zinc-carbon batterijen. Veel mensen hebben geen idee wat ze eigenlijk voor chemische samenstelling kopen maar komen er wel achter dat de batterijen die ze gekocht hebben het niet zo lang volhouden dan andere die ze eerder kochten. Vaak zie je dan , als je op de batterij kijkt , het woord zinc staan. Dat zijn batterijen die je eigenlijk alleen in een klokje of afstandsbediening kunt gebruiken , voor alle overige toepassingen leveren ze veel te weinig vermogen. Dat is dus de reden dat wij deze niet verkopen , de prijs is wel iets lager maar ze voldoen gewoon niet aan de eisen die de meeste toepassingen vragen. D batterijen kopen? Batterijenstunter.nl voor de beste aanbieding.