Alleen kwaliteitsproducten
Fysieke winkel open van 08.00 - 16.00 uur (ma-vr)
Voor bedrijven en particulier
5/5 tm-google
De kleinste batterij voor je horloge

De kleinste batterij voor je horloge

0 reactie minuten lezen

De batterij in je horloge is meestal een van de kleinste batterijen die je kunt vinden. Je denkt misschien niet veel na over deze kleinste batterij in je horloge, maar die doet eigenlijk heel veel werk. Deze batterij voedt het uurwerk van het horloge, dat de tijd bijhoudt. De batterij voedt ook alle andere functies van het horloge, zoals het alarm of de achtergrondverlichting. Ondanks zijn kleine formaat is de batterij in je horloge belangrijk voor het functioneren ervan.

De kleinste batterij in je horloge doet eigenlijk heel veel werk!

Je horloge batterij is een zilver-oxide batterij. Dit type batterij staat erom bekend licht te zijn en een hoge energiedichtheid te hebben, wat betekent dat deze kleinste batterij veel energie kan opslaan in een kleine ruimte. Ze zijn ideaal voor horloges omdat ze niet zo vaak vervangen hoeven te worden als andere soorten batterijen.

Gemiddelde levensduur van deze kleinste batterij

De gemiddelde levensduur van deze kleinste batterij voor je horloge is ongeveer twee jaar, hoewel dit varieert afhankelijk van hoe vaak je je horloge gebruikt en welke functies je hebt ingeschakeld. Als je bijvoorbeeld de achtergrondverlichting vaak gebruikt, zal je batterij sneller leeglopen dan wanneer je hem helemaal niet gebruikt. Als je je horloge slechts af en toe draagt, kan deze kleinste batterij langer dan twee jaar meegaan. 

Kan ik zelf deze kleinste batterij vervangen?

Je kunt zelf heel goed deze kleinste batterijen in je horloge vervangen. Om te ontdekken welke kleine maat batterij in je horloge past, open je het horloge. Binnenin, aan de binnenkant van de behuizing, staat in kleine lettertjes welke soort batterij op jouw uurwerk past.

Kleinste batterijen koop je bij Batterijenstunter.nl

Heb je een kleine batterij nodig voor je horloge? Zoek niet verder dan de Batterijenstunter.nl Onze winkel biedt een ruime keuze aan kleine batterijen voor je horloge, allemaal tegen mooie prijzen. Plus, als je voor 16.00 uur bestelt, sturen we deze kleinste batterij nog dezelfde dag op. Verspil geen tijd met elders zoeken - vertrouw op Batterijenstunter.nl voor al je behoeften aan kleinste batterij voor je horloge.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Vergelijk producten0