Alleen kwaliteitsproducten
Fysieke winkel open van 08.00 - 16.00 uur (ma-vr)
Voor bedrijven en particulier
5/5 tm-google
Batterij radio

Batterij radio

0 reactie minuten lezen

Ben je aan het genieten van je favoriete muziek op de radio en valt ineens het geluid weg? Dan is de kans groot dat de batterij van de radio leeg is. Geen zorgen! Bij ons vind je een uitgebreid assortiment met de juiste batterij voor jouw radio! 

Kies de juiste batterij voor jouw radio! 

De juiste batterij kiezen is essentieel voor een goed functionerende radio. Op de camping of thuis wil je uiteraard altijd rekenen op een goed werkende radio. Het kiezen van de juiste batterij is essentieel voor de werking van de radio. We begrijpen dat dit lastig kan zijn, daarom geven we enkele tips waarmee je rekening dient te houden wanneer je een batterij uitkiest voor jouw radio:

  1. Batterijtype: In elke radio zit een ander type batterij. Je doet er verstandig aan om de lege batterij uit de radio te halen en te controleren welk type dit is. Zo weet je zeker dat je de juiste batterij aanschaft voor je radio. Als er geen lege batterij inzit, raden we je aan de beschrijving van de radio te lezen. Vaak zitten er AA batterijen of AAA batterijen in een radio.
  2. Voltage: Het is belangrijk om de juiste voltage van de batterij te gebruiken. Indien je een te hoge voltage gebruikt dan aanbevolen, kan het de radio beschadigen.
  3. Capaciteit: De capaciteit bepaalt hoelang de radio met die specifieke batterijen werkt. Gebruik je je radio relatief vaak? Dan kan het handig zijn om batterijen met een hogere capaciteit aan te schaffen. 
  4. Kwaliteit: Kies altijd voor een A-merk wanneer je batterijen wilt aanschaffen voor je radio. In ons assortiment verkopen we uiteraard alleen maar goede merken die betrouwbaar zijn en langdurig werken.

Bestel een nieuwe radio batterij in ons webshop!

In onze webshop vind je een ruime keuze aan batterijen die wellicht geschikt zijn voor je radio. Of je nu op zoek bent naar een eenmalige alkaline batterij of oplaadbare batterijen, wij bieden diverse batterijen aal zodat er altijd de juiste tussen zit voor jouw radio!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Vergelijk producten0