3032 batterij

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
Ansmann CR3032 batterij
Ansmann CR3032 batterij
€3,79

De 3032 batterij is een 3V lithium knoopcel met een diameter van 30mm en een dikte van 3,2mm. Deze maten vindt u al in de code van de 3032 batterij, de eerste twee cijfers zijn voor de diameter en de laatste twee voor de dikte. Wanneer u de 3032 batterij zoekt komt u ook vaak de code CR3032 tegen. Als die code op de batterij staat dan is dit dezelfde batterij als de 3032 batterij. CR staat meestal als toevoeging op de batterij in plaats van gewoon 3032, met beide codes zit u met de 3032 batterij uit deze categorie goed. Uiteraard zijn er nog veel andere soorten van de lithium knoopcel batterij indien dit niet de juiste maat is.

3032 batterij in gebruik nemen

Wanneer u de 3032 batterij uit de verpakking heeft gehaald dient deze uiteraard geplaatst te worden in het apparaat waarvoor u het exemplaar gekocht heeft. In veel gevallen ziet u op één kant een plus teken staan, dan is het dus duidelijk dat deze kant overeen dient te komen met de markering in uw apparaat. Staat er geen plus teken op, dan is de kant waar de tekst op staat geschreven altijd de plus bij lithium knoopcellen. Bij gebruik in bijvoorbeeld een autosleutel dient u goed op te letten, open de behuizing altijd voorzichtig zodat er niets kapot kan gaan en kijk goed hoe de batterij geplaatst dient te worden. Meestal is de kant met code de zichtkant en daarmee een goed herkenningspunt.

3032 batterij kopen? Batterijenstunter.nl, de beste keuze in batterijen. Maak uw bestelling compleet met onze AA batterijen, AAA batterijen, C batterijen, D batterijen of een 9V batterij.