CR2320 3V

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
Varta CR2320 batterij
Varta CR2320 batterij
€3,69

De CR2320 3V is een 3V lithium knoopcel met een diameter van 23mm en een dikte van 2,0mm. Deze maten vindt u al in de code van de CR2320 3V, de eerste twee cijfers zijn voor de diameter en de laatste twee voor de dikte. CR staat voor cylindrical round en staat meestal op de batterij voor de rest van de code, in dit geval wordt de hele code die u negen van de tien keer op de batterij zult aantreffen dus CR2320 3V. Uiteraard zijn er nog veel andere soorten van de lithium knoopcel batterij indien dit niet de juiste maat is.

CR2320 3V batterij in gebruik nemen

Wanneer u de CR2320 3V batterij uit de verpakking heeft gehaald dient deze uiteraard geplaatst te worden in het apparaat waarvoor u het exemplaar gekocht heeft. In veel gevallen ziet u op één kant een plus teken staan, dan is het dus duidelijk dat deze kant overeen dient te komen met de markering in uw apparaat. Staat er geen plus teken op, dan is de kant waar de tekst op staat geschreven altijd de plus bij lithium knoopcellen. Bij gebruik in bijvoorbeeld een autosleutel dient u goed op te letten, open de behuizing altijd voorzichtig zodat er niets kapot kan gaan en kijk goed hoe de batterij geplaatst dient te worden. Meestal is de kant met code de zichtkant en daarmee een goed herkenningspunt.

CR2320 3V batterij kopen? Batterijenstunter.nl, de beste keuze in batterijen. Maak uw bestelling compleet met onze AA batterijen, AAA batterijen, C batterijen, D batterijen of een 9V batterij.