CR2012 3 volt

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
Energizer CR2012 batterij
Energizer CR2012 batterij
€3,59

De CR2012 3 volt is een 3V lithium knoopcel met een diameter van 20mm en een dikte van 1,2mm. Deze maten vindt u al in de code van de CR2012 3 volt, de eerste twee cijfers zijn voor de diameter en de laatste twee voor de dikte. CR staat voor cylindrical round en staat meestal op de batterij voor de rest van de code, in dit geval wordt de hele code die u vaak op de batterij zult aantreffen dus CR2012 3 volt. Uiteraard zijn er nog veel andere soorten van de lithium knoopcel batterij indien dit niet de juiste maat is.

CR2012 3 volt batterij in gebruik nemen

Wanneer u de CR2012 3 volt batterij uit de verpakking heeft gehaald dient deze uiteraard geplaatst te worden in het apparaat waarvoor u het exemplaar gekocht heeft. In veel gevallen ziet u op één kant een plus teken staan, dan is het dus duidelijk dat deze kant overeen dient te komen met de markering in uw apparaat. Staat er geen plus teken op, dan is de kant waar de tekst op staat geschreven altijd de plus bij lithium knoopcellen. Bij gebruik in bijvoorbeeld een autosleutel dient u goed op te letten, open de behuizing altijd voorzichtig zodat er niets kapot kan gaan en kijk goed hoe de batterij geplaatst dient te worden. Meestal is de kant met code de zichtkant en daarmee een goed herkenningspunt.

CR2012 3 volt batterij kopen? Batterijenstunter.nl, de beste keuze in batterijen. Maak uw bestelling compleet met onze AA batterijen, AAA batterijen, C batterijen, D batterijen of een 9V batterij.