Alleen kwaliteitsproducten
Fysieke winkel open van 08.00 - 16.00 uur (ma-vr)
Voor bedrijven en particulier
5/5 tm-google
Waarom vindt u in onze webshop geen zink-kool batterijen?

Waarom vindt u in onze webshop geen zink-kool batterijen?

2 reacties minuten lezen

Regelmatig krijgen wij de vraag waarom er bij ons geen zink-kool batterijen te koop zijn. Dat leggen wij u graag uit. Zink-kool batterijen zijn batterijen met een zeer lage capaciteit. Deze presteren eigenlijk alleen maar in apparatuur die weinig stroom verlangen zoals een klok of een afstandsbediening. Voor speelgoed bijvoorbeeld zijn ze al volkomen ongeschikt omdat de lading gewoon veel te laag is. Als je nu de kwaliteit van deze batterij vergelijkt met de alkaline batterij kom je al snel tot de conclusie dat de alkaline batterij altijd de betere keus is. Ze zijn nauwelijks duurder en presteren veel beter. Bovendien presteren ze in alle apparaten en hoeft u dus nooit na te denken welke batterijen waar in moeten. Om deze redenen raden wij het gebruik van zink-kool batterijen af en daarom zijn ze bij ons ook niet te koop.

Alkaline AA batterijen

Alkaline AAA batterijen

Alkaline C batterijen

Alkaline D batterijen

Alkaline 9V batterijen

 

Alex Leistra Geplaatst op 04/21/2022

De opschrift LR6 staat voor alkaline AA batterijen. dus als u er van een ander merk neemt moet dit ook werken. Ik vrees dan ook dat er toch iets defect is.

Jan Steenbergen Geplaatst op 04/21/2022

Ik heb een kleine bbq die voorzien is van 4 AA batterijen van het merk Mitsubishi LR6 met opschrift No mercury (geen zink). Nu heb ik al vele soorten andere AA batterijen geprobeerd zoals die van Duracell en Varta etc. alkaline. Echter tot nu geen enkele functioneerde. Ik weet zeker dat het apparaat niet stuk is. Heeft u voor mij het juiste type AA

Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Vergelijk producten0