blokbatterijen

Filters
19 ProductenPagina 1 van 1

In dit overzicht staan alle 9V blokbatterijen die u bij ons kunt kopen. U heeft de keuze uit alkaline blok, lithium blok en oplaadbare blok batterijen. Op uw blok batterij ziet u vaak staan of het alkaline , lithium of oplaadbaar is. Uiteraard kunt u ook alles nalezen in het complete overzicht van de blok batterij.

De alkaline blokbatterij is voor de algemene toepassingen, lithium vaak voor in rookmelders en de oplaadbare zijn de vervangers voor alkaline in combinatie met een goede lader. Mocht u het niet zeker weten, neemt u dan gerust contact op, niet alle apparaten werken i.c.m. oplaadbare batterijen.

Er bestaat ook nog een 4,5V blokbatterij, ook deze blok batterij, die wel een andere vorm en grootte heeft maar toch vaak hetzelfde genoemd wordt, kunt u bij ons kopen. Meestal wordt toch echter de 9V batterij in één adem met de blok batterij genoemd. Verder zijn er nog de grotere soorten, de vroeger veel toegepaste campinglamp batterij die nog wel eens aangeduid worden als blok batterijen.
Blokbatterijen kopen? Batterijenstunter.nl